Al barri de Sant Roc

Extingit un incendi en un pis de Badalona amb tres afectats per fum

  • Les tres persones que hi havia a la vivenda s’han confinat al balcó per evitar les flames i han sigut evacuades pel SEM

  • L’incendi s’ha originat al mateix carrer on, durant les últimes setmanes, s’han produït constants talls de llum

Extingit un incendi en un pis de Badalona amb tres afectats per fum
1
Es llegeix en minuts

Els Bombers de la Generalitat han extingit un incendi en un pis del barri de Sant Roc de Badalona que ha calcinat el menjador i ha deixat tres persones afectades pel fum, que han sigut traslladades a l’hospital. Fonts del cos han informat a Efe que han rebut l’avís a les 09.56 hores d’un incendi al carrer Alfons XII, les causes del qual encara es desconeixen, i han activat cinc dotacions.

Les tres persones que hi havia a la vivenda s’han confinat al balcó per evitar les flames i han sigut evacuades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que les ha traslladat a l’Hospital Municipal de Badalona amb un quadro lleu.

L’incendi s’ha originat al mateix carrer on, durant les últimes setmanes, s’han produït també petits focs, presumptament vinculats a la manipulació de la línia elèctrica. A més, tal com ha denunciat la Plataforma Sant Roc Som Badalona, ahir a la tarda el barri es va tornar a quedar sense llum durant hores sense que la companyia donés una resposta.

Constants talls de llum

Els reiterats talls de llum a la ciutat, especialment a Sant Roc, han generat controvèrsia al municipi, l’ajuntament del qual inicialment va desvincular de la manipulació dels comptadors però que, després de reunir-se amb Endesa, va atribuir a la llum punxada de pisos amb plantacions de marihuana, especialment en dotze blocs del carrer Alfons XII.

Notícies relacionades

Això va portar l’alcalde, Xavier García Albiol, a anunciar una ofensiva junt amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra contra el cultiu il·legal de cànnabis, que considera responsable dels talls elèctrics per sobrecàrrega de la xarxa.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA