A Sant Roc

Agredits quatre agents de la Guàrdia Urbana de Badalona després de detectar una plantació de marihuana

  • Fonts policials comenten que no hi ha hagut ferits de gravetat i que principalment presenten «contusions lleus»

  • Assenyalen també que, tot i que els autors «són coneguts», no hi ha hagut detencions perquè se n’han anat corrent

guardia-urbana-badalona

guardia-urbana-badalona

1
Es llegeix en minuts

Quatre agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han sigut agredits aquesta tarda quan han descobert un pis amb la llum «punxada» on hi havia una plantació de marihuana. Segons informen des de l’Ajuntament badaloní, els fets han ocorregut al carrer d’Alfons XII del barri de Sant Roc, la zona de la ciutat més afectada pels talls d’electricitat.

Segons relaten fonts policials a aquest diari, els agents han acudit, juntament amb els Bombers i la companyia elèctrica, després de rebre un avís «per olor de fum», i ha sigut llavors quan s’han detectat «indicis de plantació de marihuana». Així, s’ha avisat els Mossos i mentre es feia la gestió i la custòdia «els habitants juntament amb familiars s’han començat a emportar les plantes per pisos contigus i per la part posterior», passant a un pis contigu.

Notícies relacionades

Així, al veure’s sorpresos pels agents, «vint persones han començat a agredir els quatre guàrdies». Segons expliquen les mateixes fonts, s’ha realitzat un tret a l’aire «per dispersar» perquè «s’observa una navalla i també hi ha pals». D’altra banda, assenyalen que, tot i que els autors «són coneguts», no hi ha hagut detencions perquè se n’han anat corrent. Des de l’Ajuntament afegeixen que els reforços de la Guàrdia Urbana han arribat de forma immediata i els agents agredits han sigut traslladats a l’Hospital Municipal «amb ferides de diversa consideració».

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, s’ha traslladat al recinte hospitalari per preocupar-se per l’estat de salut dels agents i donar-los tot el seu recolzament. Fonts de la Guàrdia Urbana de Badalona comenten que no hi ha hagut ferits de gravetat i que principalment presenten «contusions lleus».