Galeria fotogràfica

Així era per dins la nau ocupada incendiada a Badalona

L’interior de l’edifici era un resum de la vida dels seus ocupants

1
Es llegeix en minuts

L’interior de la nau industrial incendiada aquest dimecres a la nit a Badalona és el resum de la vida dels seus ocupants, segons les fotografies que va fer la periodista Anna Rocasalva el juliol passat.

La nau, situada al carrer de Tortosa de la ciutat del Barcelonès, tenia una porta metàl·lica que donava pas a una espècie de pati on s’acumulaven palets de fusta, carretons de comprar de supermercat (utilitzats habitualment pels ocupants de la nau per traslladar la ferralla amb la qual solien treballar), cotxets de nadó, mobiliari de tot tipus amuntegat als racons i bicicletes. Les imatges van retratar fins i tot una planxa de surf.

Notícies relacionades

A les dependències tancades, on molts d’ells pernoctaven o es reunien, hi havia prestatgeries de fusta sobre les quals es col·locaven estris domèstics o televisors. En algunes èpoques es van concentrar unes 300 persones.

Tampoc faltaven les pintades a les parets interiors de la nau. Una adquireix caires tràgics després del devastador incendi: ‘Rasta never die’–