07 d’ag 2020

Anar al contingut

BALANÇ

Coronavirus a Badalona: Evolució dels brots i casos

El nombre acumulat de positius puja a 2.895, 243 dels quals s'han detectat als centres residencials

El Periódico

Coronavirus a Badalona: Evolució dels brots i casos

torwaiphoto

Badalona pateix un augment de casos de coronavirus que ha portat el Govern de la Generalitat a aprovar restriccions de l’activitat per mirar de contenir els contagis. Des d’EL PERIÓDICO seguim l’evolució de la pandèmia a la ciutat metropolitana amb les xifres que ofereix la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

3 d’agost: descendeix el risc de rebrot

Així, a data del 3 de l’agost, Badalona acumula 2.895 casos positius de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests 2.895 casos, 243 s’han detectat als centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Badalona han mort 226 persones des de l’inici de la pandèmia. Mentre que els gràfics reflecteixen que l’evolució de la pandèmia a la quarta ciutat de Catalunya s’han estabilitzat, la tendència de risc de rebrot segueix en descens des del 23 de juliol.

30 de juliol: 2.728 casos positius

Així, a data del 30 de juliol, Badalona acumula 2.728 casos positius de Covid-19 des de l’inici de la pandèmia. D’aquests 2.728 casos, 217 s’han detectat als centres residencials.

Segons les dades facilitades per la Generalitat, a Badalona han mort 219 persones des de l’inici de la pandèmia. Des de fa una setmana, la corba per risc de rebrot manté una tendència descendent.

Aquesta mateixa setmana, el secretari de Salut Pública de Catalunya, Josep Maria Argimon, va anunciar que Badalona serà la primera a Catalunya on es farà, el setembre, una prova pilot de tests massius de possibles brots de coronavirus.