FESTIVALS

El Festival Nits al Port de Badalona convoca el talent local en la seva 7a edició

Prèvia a la inauguració del festival, el dimecres 15 de juliol, joves promeses de l'Escola de Música Moderna de Badalona

puerto de badalona 2012 - 1

puerto de badalona 2012 - 1

1
Es llegeix en minuts
EFE

La 7a edició del festival d’estiu Nits al Port de Badalona se celebrarà del 16 al 19 de juliol amb un cartell format per artistes locals i propostes de jazz, flamenc, música clàssica i ballet, ha informat l’organització. Les havaneres de Neus Mar, una de les poques veus femenines solistes d’aquest gènere, seran les encarregades d’obrir la programació.

Prèvia a la inauguració del festival, el dimecres 15 de juliol, joves promeses de l’Escola de Música Moderna de Badalona que no han pogut celebrar el final de curs tocaran al port.

Un altre dels destacats serà l’espectacle ‘Costuras del Alma’, amb el músic i productor Fèlix Serraclara i una coreografia amb David Yudes com a primer ballarí, que es podrà veure en sessió doble dissabte i diumenge a les 22 hores.

25 anys tocant junts

Divendres serà la nit del cicle de jazz, amb ‘Quartiana’, dels músics badalonins Martí Serra, Guillem Aguilar, Xavi Lozano i Aleix Tobias, que toquen junts des de fa més de 25 anys i, per a l’ocasió, portaran composicions originals i algunes versions amb influències de música tradicional, mediterrània i brasilera.

Notícies relacionades

El mateix dia serà el torn de ‘Konjaleo al Aire’, un espectacle flamenc amb dos guitarristes i un ‘bailaor’ –Diego Cortés, José M. Parra i Dani Cubero– que fusionen el seu estil amb altres músiques locals.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Badalona