AJUNTAMENT

Concepció Veray serà la nova cap de gabinet d'Albiol a Badalona

Va ser regidora a l'ajuntament de Girona des del 2003 i fins al juny del 2019, quan no va aconseguir revalidar l'acta

foto 3494862

foto 3494862

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’exdiputada i exregidora del PP de Girona Concepció Veray serà la nova cap de gabinet de l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que col·loca al capdavant del seu equip una figura amb dilatada trajectòria política tres setmanes després de recuperar el comandament del municipi. Tal com han confirmat a Efe fonts populars, Veray s’incorporarà en els pròxims dies al seu nou càrrec, que va tenir durant el primer mandat d’Albiol (2011-2015) l’actual quarta tinenta d’alcalde, Irene González.

Filla de l’històric dirigent del Partit Popular Jaume Veray i diputada al Congrés entre el 2011 i el 2015, la carrera política de la nova cap de gabinet de Badalona ha estat sempre vinculada a les sigles de la formació, de la qual va ser regidora a l’ajuntament de Girona des del 2003 i fins al juny de l’any passat, quan no va aconseguir revalidar l’acta.

Veray va entrar a les files populars a través de les Noves Generacions, que va arribar a presidir amb 23 anys abans de convertir-se en presidenta provincial del PP gironí, a la capital del qual ha continuat en els últims anys.

Entre els seus càrrecs, figuren el de portaveu del grup municipal del seu partit en el consistori de Girona, el de secretària de l’àrea de Política Social i el de coordinadora de Comunicació Provincial. Veray també ha sigut assessora del PP a la Diputació de Barcelona i, actualment, és patrona de la Fundació Joan Boscà, contrària a la independència de Catalunya.

Apartada de la política des de les municipals del 2019

No obstant, arran dels comicis municipals del 2019, quan el partit es va quedar fora de l’ajuntament de Girona i va perdre la seva acta com a regidora, va decidir desvincular-se temporalment de la política, a la qual torna ara de la mà d’un dels únics consistoris catalans encapçalats pel PP.

Concepció Veray ha sigut una figura pròxima en els últims anys a l’actual secretari general d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia, Enric Millo, que anteriorment va ser delegat del Govern a Catalunya.

Notícies relacionades

Millo va deixar recentment la presidència provincial del PP de Girona i sempre va comptar amb Veray com a figura de confiança.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA