CORONAVIRUS

El PSC exigeix a Albiol que convoqui la taula de coordinació contra la Covid-19

Els socialistes critiquen que no s'hagi convocat la taula contra el coronavirus des que es va formar el nou govern

Afirmen també que la mesura d'ampliar les terrasses de la ciutat per la crisi ja estava prevista en l'anterior executiu

zentauroepp53322854 albiol200505151658

zentauroepp53322854 albiol200505151658 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
EFE

El grup municipal del PSC de Badalona ha lamentat que l’alcalde, Xavier García Albiol, no hagi convocat la taula de coordinació de partits contra la Covid-19 des que es va formar el nou govern i ha exigit al PP que la torni a reunir per consensuar mesures contra la pandèmia.

En un comunicat, els socialistes han assegurat que els populars no estan «coordinant» les mesures contra l’emergència sanitària amb els agents socials i econòmics i recorden a Albiol que «necessita diàleg amb la resta de grups» ja que governa en minoria. «L’instem al diàleg seriós i a practicar l’escolta activa amb els sectors econòmics», han apuntat.

D’altra banda, han censurat que l’anunci de l’executiu municipal d’ampliar fins a un 50% les terrasses de bars i restaurants de la ciutat per la crisi ja estava prevista en l’anterior govern i l’han impulsat, a més, altres consistoris.

«Copiar i enganxar»

Notícies relacionades

«El PP està aplicant mesures de copiar i enganxar d’altres ajuntaments per quedar bé de cara a la galeria, però no està adaptant les mesures a les necessitats reals del sector de l’hostaleria de Badalona», ha opinat el regidor socialista Jordi Subirana.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA