COSTARÀ 35 MILIONS D'EUROS

Badalona tindrà un nou hospital a partir del 2021

El grup Quirónsalud ha anunciat aquest dimecres la construcció del nou centre, que inclourà atenció en totes les especialitats mèdiques

El complex estarà ubicat a l'avinguda de Navarra, entre els carrers de Ramón Rubial i de la Seu d'Urgell, i ocuparà 300 persones

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
EFE

El grup Quirónsalud ha anunciat aquest dimecres la construcció d’un nou hospital a Badalona (Barcelonès) que començarà a funcionar a partir del 2021 i inclourà atenció en totes les especialitats mèdiques i unitats multidisciplinàries.

Segons un comunicat de la companyia, el futur centre, que començarà a edificar-se en les pròximes setmanes, estarà ubicat a l’avinguda de Navarra, entre els carrers de Ramón Rubial i la Seu d’Urgell, ocuparà un terreny de 14.000 metres quadrats i ocuparà unes 300 persones.

L’hospital tindrà 100 llits d’hospitalització i oferirà atenció integral als pacients, i buscarà així donar resposta als clients de Badalona i el Maresme que, segons el grup, «actualment es desplacen a Barcelona» per no disposar «d’una alternativa privada en aquesta zona».

35 milions d’inversió inicial

La inversió inicial serà de 35 milions d’euros i l’objectiu és que aquesta clínica treballi en xarxa amb els altres hospitals del grup a Barcelona, així com amb els centres mèdics Quirónsalud Dígest de Badalona, que aquest any es van integrar a la xarxa assistencial de la companyia.

Notícies relacionades

Actualment, Quirónsalud és present en 13 comunitats autònomes i inclou una oferta de més de 6.200 llits en 80 centres hospitalaris. 

Més notícies de Badalona a l’edició local d’‘EL PERIÓDICO DE CATALUNYA’

Temes:

Ajuntaments