FESTA MAJOR

Marta Sánchez, Ruth Lorenzo i Famous completen el cartell de les Festes de Maig de Badalona

El 17 de maig, els artistes seran els protagonistes del concert per celebrar el Dia Mundial contra l'Homofòbia, a la plaça del Centenari

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim divendres 17 de maig, la plaça del Centenari, al barri de Sistrells, als peus del parc del turó d’en Caritg de Badalona, serà l’escenari de Popstar by Brian Cross Special LGTBI Edition, un concert que completarà les actuacions musicals de les Festes de Maig 2019. Marta Sánchez, Ruth Lorenzo i Famous són els noms destacats d’aquest últim cartell amb què Badalona commemorarà el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

La programació

A partir de les 20 hores el ‘dj’ i productor musical Javi Reina serà l’encarregat d’obrir el concert amb una sessió per ballar al ritme dels millors èxits. Agafarà el relleu el ‘dj’ Brian Cross que convertirà la plaça del Centenari en una discoteca on sonarà la música que l’ha fet triomfar pels principals escenaris de l’illa d’Eivissa i com a productor de grans artistes.

 

A les 21 hores començarà l’actuació de la cantant i compositora Ruth Lorenzo que presentarà ‘Loveaholic’ el seu últim treball discogràfic. Després serà el torn de Famous, guanyador del concurs televisiu ‘Operación Triunfo’ i que destaca per l’energia de la seva veu. 

 

Finalment, pujarà a l’escenari Marta Sánchez amb una dilatada trajectòria musical que va arrencar com a vocalista del grup Olé Olé a mitjans de la dècada dels 80 i, posteriorment, com a cantant en solitari amb grans èxits com ‘Desesperada’, ‘Soy yo’ o ‘Te sigo pensando’.

 

Després, i fins a la mitjanit, es podrà continuar ballant amb una altra sessió del ‘dj’ Javi Reina. El concert a la plaça del Centenari també comptarà amb l’aportació de l’artista visual Oriol Torres, que omplirà d’imatges i de llum tota la plaça.

Dia Mundial contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia

Notícies relacionades

El 17 de maig es commemora la desclassificació, des de l’any 1990, de l’homosexualitat com a malaltia mental per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). La celebració d’aquest dia pretén conscienciar sobre la diversitat i garantir els drets LGTBI al món.

Més notícies de Badalona 

Temes:

Festes Concerts