Prèvia Sónar

Richie Hawtin escalfa els motors del Sónar amb una sessió a Badalona

El DJ canadenc repeteix per segon any a la ciutat amb un dels seus 'dotUP' sorpresa a l'Skate Àgora

richie

richie

1
Es llegeix en minuts
ACN

Les mescles del DJ canadenc Richie Hawtin han tornat a embogir els seus fans davant la platja de Badalona. Per segon any consecutiu, el popular DJ va triar l’Skate Àgora de Badalona per portar una de les seves festes sorpresa,els ‘dotUP’, com a prèvia al festival Sónar, que arrenca oficialment avui dijous a Barcelona.

Prop de 6.000 persones van omplir aquest espai, al costat de la platja de la ciutat. A diferència del que és habitual en aquestes sessions llampec, la festa de Badalona es va poder avisar amb fins a 48 hores d’antelació gràcies a les dimensions de l’espai. Tanmateix, durant algunes estones hi va haver també aglomeracions en els accessos del recinte.

Corredisses amb crits de "¡Richie, Richie!" a les cinc de la tarda. Eren els primers fans del DJ Richie Hawtin, molt dels quals, estrangers, que des de les primeres files no van voler perdre’s cap detall de les mescles del popular DJ.

Actuacions sorpresa

Les portes de l’Skate Àgora es van obrir al so dels primers compassos i la festa ‘sorpresa’ anunciada aquesta vegada amb més antelació del que és habitual va oferir tres hores de festa sota el sol i al costat de la platja.

A l’Skate Àgora s’hi van reunir persones de totes les edats, algunes d’edat avançada i també alguns nens. De fet, a les primeres files una nena que acompanyava el seu pare va oferir els primers aplaudiments al DJ.

Notícies relacionades

La sessió de Hawtin, malgrat estar fora de la programació oficial del Sónar, s’emmarca en la celebració d’aquest festival. El mateix Hawtin tornarà a actuar dissabte a la nit, on presentarà el seu espectacle ‘Close’.

Més notícies de Badalona