Tres ferits, un d'ells de bala, en una baralla a Badalona

Dos dels ferits són membres d'una família

El grup municipal de CiU alerta del deteriorament al barri de Sant Roc

1
Es llegeix en minuts

Tres persones han resultat ferides, una d'elles en estat greu pel tret d'una arma de foc i les altres dues de diversa consideració per lesions d'arma blanca, en una baralla que s'ha produït aquest dimarts entre dues famílies al barri de Sant Roc de Badalona.

La baralla s'ha iniciat cap a les 17.35 hores a l'avinguda del Marquès de Montroig, de Sant Roc. A causa de la baralla, un home de 45 anys ha resultat ferit greu per arma de foc i per arma blanca, mentre que un familiar seu, de 70 anys d'edat, també ha patit lesions, de menor consideració, provocades per arma blanca. El tercer ferit és un jove de 24 anys, que també ha resultat ferit per arma blanca, però el seu estat no és greu.

Quan els equips d'emergència han anat al lloc dels fets, els tres ferits ja havien sigut traslladats per familiars als centres hospitalaris de Can Ruti de Badalona --dos d'ells--, i de la Vall d'Hebron, el tercer.

Notícies relacionades

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona s'han personat al lloc de la batussa, que ha tingut lloc sota l'autovia C-31. La policia catalana ha obert una investigació per mirar d'aclarir les circumstàncies d'aquest succés.

Els fets han provocat immediatament la reacció dels grups polítics de l'oposició. Ferran Falcó, líder del grup municipal de CiU, ha reclamat la recuperació de la presència i la "autoritat policial". "O  Sant Roc seguirà fent passos de gegant cap al passat més fosc", ha afegit Falcó.