AUTOMOCIÓ

¿Quan és l’Automobile Barcelona 2021? Dates i horari del saló de l’automòbil

El Saló de l’Automòbil de Barcelona ultima els seus preparatius per mostrar els cotxes més nous del 2021.

¿Quan és l’Automobile Barcelona 2021? Dates i horari del saló de l’automòbil
2
Es llegeix en minuts

Després de la celebració de l’IAA Munic 2021 a principis de setembre, que va inaugurar els salons amb públic després de la pandèmia del coronavirus, l’Automobile Barcelona obrirà les portes aquesta setmana, complint amb la seva cita bianual amb la ciutat. En la que serà la primera gran cita del motor a Espanya després de l’arribada del virus, un total de 23 marques mostraran les seves novetats i últims llançaments, destacant 13 models mai vistos al país.

El Saló de l’Automòbil de Barcelona se celebra del dissabte 2 d’octubre fins diumenge dia 10 del mateix mes, si bé la inauguració oficial serà el 30 de setembre amb la presència del rei Felip VI, amb dues jornades dedicades a premsa i professionals del sector.

Com sempre, l’Automobile Barcelona s’organitza al recinte firal de Montjuïc i ocupa els pavellons 1 i 8. S’estendrà també a l’avinguda Maria Cristina, així com al carrer Rius i Taulet. També ocuparà la plaça de l’Univers, on se centrarà l’espai Urban Mobility a més d’un estand exterior completament dedicat a la marca Cupra. Tot això suposa una extensió pròxima a l’edició del Centenari del 2019.

Notícies relacionades

Totes les instal·lacions comptaran amb  mesures anti-Covid efectives, dissenyades en col·laboració amb la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona, perquè l’esdeveniment se celebri amb les màximes garanties de seguretat per a treballadors, organitzadors, expositors, visitants i proveïdors.

L’1 d’octubre tindrà lloc l’entrega de la XIII edició dels Premis Automobile Barcelona by El Periódico, en què distingeixen les empreses, ‘start ups’ i projectes emprenedors que treballen diàriament perquè el sector de l’automòbil continuï creixent i mantingui el seu impuls com a motor econòmic del país. L’enquesta per escollir els guardonats ja està en marxa a través d’aquest enllaç. Amb l’opinió dels lectors. Amb el seu veredicte, un jurat compost per especialistes del sector i Automobile Barcelona, elegiran els guanyadors. N’hi ha prou de participar en aquesta enquesta per optar a una de les 50 entrades dobles per a l’Automobile Barcelona que es posaran a disposició dels lectors.

Tota la informació sobre l’Automobile Barcelona 2021

  • ¿Quan se celebra l’Automobile Barcelona 2021?

  • Del 2 al 10 d’octubre.

  • ¿On se celebra el Saló de l’Automòbil de Barcelona 2021?

  • Al recinte firal de Montjuïc (pavellons 1 i 8)

  • ¿Quin és l’horari d’obertura de l’Automobile Barcelona?

  • De 10.00 h del matí a 20.00 h de la tarda.

  • ¿Quines marques van a l’Automobile Barcelona?

  • Baltasar, BMW, Cupra, Dacia, DFSK, DR, Evo, Ford, Hispano Suiza, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Lotus, Mercedes Benz, Mini, Nissan, Renault, Seat, Smart, Subaru, Suzuki i Volvo

  • ¿On es compren les entrades per al Saló de l’Automòbil Barcelona?

  • A la web www.automobilebarcelona.com

  • ¿Quant costen les entrades al Saló de Barcelona?

  • 8 euros. Els menors de 12 anys entren gratis.