Inscripcions limitades

Joan Guàrdia, el convidat del pròxim #afterwork d’EL PERIÓDICO

El rector de la UB protagonitzarà el nou #afterwork d’EL PERIÓDICO, que se celebrarà dimecres, 15 de novembre, a les 19.00 hores a la Casa Seat. 

Inscripcions aquí.

Joan Guàrdia, el convidat del pròxim #afterwork d’EL PERIÓDICO
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Universitat de Barcelona (UB)està situada entre les 200 millors universitats del món i forma part de nombroses xarxes internacionals que ofereixen grans oportunitats de mobilitat d’estudis i de recerca a docents i estudiants.

La UBva ser escollida per més de 18.000 estudiants aquest curs, i cada any forma més de 76.000 estudiants a les 17 facultats que té repartides per l’Àrea Metropolitana.

Mantenir els estàndards de qualitat, impulsar la projecció internacional, adaptar-se i anticipar-se a les demandes d’una societat canviant, entre d’altres, converteixen la direcció i la gestió de la universitat en tot un repte del qual coneixerem el present i futur.

Per parlar de tot això,Joan Guàrdia, rector de la UB i catedràtic de Metodologia de Ciències del Comportament a la Facultat de Psicologia, serà el convidat de la pròxima cita de l’#afterwork d’EL PERIÓDICO.

El mes que ve compleix tres anys al capdavant de la rectoria de la UB i durant aquest temps –marcat en els seus inicis per la pandèmia– ha apostat per millorar el teixit de la recerca i les eines acadèmiques de què disposen els seus alumnes.

Exemple d’això és que aquest any el Govern, l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Barcelona (UB) han firmat un protocol per fomentar la recerca i el talent en les matemàtiques, la informàtica, l’economia i la salut (MIES), a través de la construcció d’una nova Facultat de Matemàtiques i un nou edifici de recerca sanitària.

Són molts els reptes que ha d’abordar l’ensenyament acadèmic en els pròxims anys: noves carreres i especialitats, innovació en els mètodes d’aprenentatge i una realitat de la qual s’ha de prendre partit: la intel·ligència artificial.

Notícies relacionades

D’algunes d’aquestes qüestions –i moltes més– ens en parlarà Guàrdia en el pròxim #afterwork. L’acte se celebrarà dimecres, 15 de novembre, a les 19.00 hores a Casa Seat.

Inscripcions aquí

Inscripcions aquíPots confirmar-hi la teva assistència omplint el següent formulari, abans de les 14 hores del dia 15 de novembre. Les places són limitades.