Inscripcions limitades

Elena Foguet, la convidada del pròxim #afterwork d’EL PERIÓDICO

Elena Foguet, la convidada del pròxim #afterwork d’EL PERIÓDICO
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Roca Village (Barcelona) i Las Rozas Village(Madrid) s’han convertit en una destinació de compres de referència a les dues ciutats i en un motor econòmic per al seu turisme. En un context actual marcat per les compres ‘online’ i l’‘e-commerce’, és especialment interessant entendre com aquestes apostes d’‘experiències shopping’ han aconseguit captar els clients i consolidar el seu èxit, més de dues dècades després de la seva inauguració.

Per això, Elena Foguet, ‘business director’ a Value Retail, empresa que gestiona aquests espais, ens explicarà en l’#afterworkdel 17 d’octubre l’evolució d’aquest model de negoci. Sabrem com aquestes propostes s’han convertit no només en llocs per comprar, sinó també on menjar bé, conèixer noves tendències de moda i disfrutar d’iniciatives artístiques.

A Barcelona, l’‘outlet’ de La Roca Village celebra aquest any el seu 25è aniversari. Dues dècades i mitja on no ha parat de créixer, tant en nombre de botigues –de les 30 el 1998 a les 200 actuals–, com en treballadors i assistents, amb més de cinc milions de visites anuals.

Notícies relacionades

L’acte se celebrarà dimarts, 17 d’octubre, a les 19.00 hores a Casa Seat.

Inscripcions aquí

Inscripcions aquíPots confirmar la teva assistència a la sessió omplint el formulari, abans de les 14 hores del dia 17 d’octubre. Les places són limitades.