Renfe obliga a baixar per 'overbooking' passatgers d'un tren Barcelona-Saragossa

La companyia ha habilitat trens especials per transportar els viatgers desallotjats

GRA189. BARCELONA, 09/02/2016.- Un grupo de viajeros observa los paneles informativos en la estación de Sants de Barcelona después de que servicio de trenes haya quedado interrumpido en la red de cercanías de Barcelona desde primera de hora de la mañana ante la presencia de humo en los túneles, provocado por un incendio en una antigua estación. EFE/Andreu Dalmau

GRA189. BARCELONA, 09/02/2016.- Un grupo de viajeros observa los paneles informativos en la estación de Sants de Barcelona después de que servicio de trenes haya quedado interrumpido en la red de cercanías de Barcelona desde primera de hora de la mañana ante la presencia de humo en los túneles, provocado por un incendio en una antigua estación. EFE/Andreu Dalmau / ANDREU DALMAU (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Passatgers d'un tren que viatjava aquest divendres entre Barcelona i Saragossa han sigut obligats per personal de Renfe a baixar del tren per un cas d''overbooking'. La companyia ha habilitat un comboi especial per traslladar els usuaris afectats, segons ha confirmat la companyia.

Fonts de Renfe han explicat a Efe que l'incident ha passat perquè hi havia un volum "inassumible" de passatgers a causa de l'operació sortida amb motiu de la festivitat de la Constitució i de la Immaculada.

El tren ha sortit de l'estació de França a Barcelona i, a l'arribar a la de Sants, personal de Renfe ha demanat als passatgers que anaven fins a Reus o a alguna estació anterior que baixessin del tren, de forma que al comboi s'han quedat els que anaven fins a Saragossa.

TREN ALTERNATIU

Renfe ha habilitat un altre tren amb tres vagons per traslladar els passatgers que anaven a Reus, encara que aquest tampoc ha sigut suficient i alguns viatgers han hagut d'esperar al voltant d'una hora per poder agafar un altre tren.

Notícies relacionades

La companyia ferroviària considera que es tracta d'un "fet aïllat", encara que assegura que estudiarà accions futures per donar resposta a la demanda d'aquesta línia de rodalies, denominada R15.

Una usuària ha explicat que quan el tren ha arribo a l'estació de Sants "ha estat parat durant 15 minuts" i, a continuació, a alguns d'ells els han fet pujar a un altre comboi que també anava ple, i per això han hagut d'esperar fins al següent viatge.