ELPRINCIPI DE L'ADEU

'Joc de trons' rodarà a l'octubre la seva final

El Nikolaj Coster-Waldau confirma la data de l'inici de les gravacions en una entrevista

1
Es llegeix en minuts

Quan només queda l’emissió d’un episodi per finalitzar la setena temporada de 'Joc de trons', ja s’ha filtrat quan començarà el principi del final de la que ja està considerada com la sèrie de tv més popular des de començament de segle. I la seva vuitena i última entrega es començarà a rodar una mica més tard del que és habitual: al mes d’octubre. Això pot significar que, tenint en compte els ritmes de treball d’una macropoducció d’aquestes característiques, aquesta última entrega no s’estrenarà fins a finals del 2018, o fins i tot a principis del 2019.

Notícies relacionades

La confirmació ha arribat d’un dels actors protagonistes, Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister en la ficció, en unes declaracions a la publicació Collider. L’intèrpret danès parlava dels secrets que envolten els guions de la ficció quan se li va escapar la dada. «Tens els guions un mes abans de començar a rodar i saps què passarà aquella temporada. Però no sé què passarà  la temporada que ve», deia Coster-Waldau, abans d’afegir: «Tornem al més d’octubre, així que potser en les pròximes setmanes ho sabré. Soc molt curiós». 

Amb aquesta notícia sembla que es confirmen les declaracions de Casey Bloys, president de programació de HBO, que ja va indicar la possibilitat que els fans haguessin d’esperar fins al 2019 per poder veure el final de la ficció. Però abans de saber si  hauran d’esperar un any i mig per a la temporada final, els seguidors encara compten amb l’episodi que posa fi a una setena entrega que està sent trepidant. El capítol s’estrenarà dilluns, 28 d’agost, a les plataformes HBO i Movistar Series Xtra. Això si, com és habitual últimament, no es filtra abans.