AQUEST DISSABTE AL MATÍ

Moren dos avis en l'incendi de casa seva a Alacant

El pis ha quedat completament calcinat

 

  / @bomberosalic

1
Es llegeix en minuts

Una parella d'avis de 90 i 84 anys han mort aquest dissabte en un incendi que s'ha declarat a les 9.15 hores a casa seva, al carrer Santa Felicitas número 1, cantonada amb Pintor Gisbert, a Alacant.

Tres dotacions del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) s'han desplaçat fins a la vivenda i han atacat el foc des del carrer amb un vehicle escala, mentre un altre equip entrava a la vivenda. No obstant, les fonts consultades per Europa Press han assegurat que l'incendi estava molt estès.

De fet, les flames sortien a l'exterior i els efectius no han pogut fer res per les dues persones, un home de 90 anys i una dona de 84 anys que estaven en habitacions separades.

La primera rescatada ha sigut la dona, que presentava símptomes d'asfíxia i ha sigut evacuada al carrer perquè fos atesa per una unitat del servei d'atenció mèdica urgent (SAMU), que no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

L'home ha sigut localitzat en una altra habitació i ha mort per cremades, segons els bombers. L'incendi ja ha sigut donat per extingit.

Notícies relacionades

Efectius de l'SPEIS segueixen treballant en tasques de ventilació i de sanejament de la vivenda, que ha quedat totalment calcinada, i a la tercera planta, ja que les flames sortien a l'exterior i la façana també s'ha vist afectada.

En els treballs hi han participat cinc patrulles de la Policia Local d'Alacant i tres del Cos Nacional de Policia.

Temes:

Alacant Incendis