A SAN BARTOLOMÉ DE PINARES

Quatre detinguts a Àvila per violar una menor de 15 anys des que en tenia 13

Entre els arrestats hi ha la mare de la víctima, el seu padrastre i el fill d'aquest últim

ayuntamiento-san-bartolome-de-pinares-27978171

ayuntamiento-san-bartolome-de-pinares-27978171

2
Es llegeix en minuts

Agents de la Guàrdia Civil han detingut quatre persones, per violar sistemàticament una menor de 15 anys des que en tenia 13 a la localitat de San Bartolomé de Pinares (Àvila), han informat Europa Press fonts de l'Institut Armat. Entre els arrestats hi ha la mare de la víctima. Els homes han sigut detinguts com a autors de violació i la dona per "comissió per omissió", o sigui, per tenir coneixement dels fets i no haver-ho impedit, és més, fins i tot agredia la nena. 

Aprofitant el règim de visites familiars a la seva mare, els abusos es produïen al domicili del company sentimental d'aquesta última, on un fill del company sentimental de la mare i altres homes s'aprofitaven de la indefensió de la nena per violar-la sistemàticament, cosa per a la qual utilitzaven violència física.

Així mateix, el padrastre, que és company sentimental de la mare biològica, hauria procedit a agredir sexualment la nena utilitzant la força i manipulant-la emocionalment perquè ella mateixa accedís a tenir relacions sexuals amb ell.

La Guàrdia Civil ha destacat que aquest individu té antecedents policials i és reincident per fets delictius de característiques semblants com agressió sexual (violació) i violència de gènere perpetrats a la zona de Miraflores de la Sierra (Madrid).

Els fets es van saber a principis del mes d'octubre passat i van ser posats en coneixement del Jutjat número 28 de Madrid, que va derivar la competència al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d'Àvila, que entén del cas.

GRAVACIÓ DE VÍDEOS

A més de les agressions sexuals (sistemàtiques), en alguna de les violacions, en què van participar tres homes simultàniament, es va gravar en vídeo mitjançant telèfons mòbils, així que la Guàrdia Civil ha procedit a confiscar quatre d'aquests dispositius que en l'actualitat s'analitzen per a la realització d'una anàlisi forense per part del Departament d'Enginyeria del Laboratori de Criminalística de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

La mare de la menor també ha sigut detinguda com a autora en "comissió per omissió", a l'haver tingut coneixement dels fets i no només no haver-los impedit o denunciat sinó que, a més, va agredir la seva filla físicament i verbalment i fins i tot en donava la culpa a ella del que passava per "provocar" tant la seva parella com el fill d'aquest últim.

Els detinguts, diligències i efectes confiscats han sigut entregats al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d'Àvila. Als detinguts se'ls imputen delictes d'agressió sexual per "violació de forma reiterada", pornografia infantil, abús sexual, corrupció de menors i maltractaments en l'àmbit familiar.