Carla Flila (18 anys): l'estrella del hip-hop a Musical.ly

Té més de 310.000 seguidors

1
Es llegeix en minuts
CARMEN JANÉ / BARCELONA

Carla Flila, l’estrella femenina del Musical.ly hispà, viu a Gavà i la seva gran afició és el ball. Encara que frustrada, perquè una lesió l’ha apartat de complir el somni de ser ballarina professional. Però això de moment passa desapercebut per als seus més de 310.000 fans en la xarxa de vídeo, on triomfa amb les seves gravacions de hip-hop i break dance, a vegades acompanyada de la seva àvia Teresina, a qui ha convertit en una figura per als seus fans.

Notícies relacionades

«Soc autodidacta, no he anat  mai a una classe de ball», afirma amb una senzillesa desarmant. «M’encanta el pop, sobretot Katy Perry. He guanyat molts seguidors perquè vaig penjar els meus vídeos de Musical.ly a Instagram i figures com Megan Traynor o Enrique Iglesias els van compartir. Va estar molt bé», explica.

Per als agents, Flila és ara una «estrella imparable», perquè fa tot just 11 mesos que està a la plataforma. «Vaig començar com un 'hobby', però ja guanyo diners. Conec gent, m’ho passo bé i aprenc per quan jo organitzi els esdeveniments». A la facultat, on estudia Protocol i Esdeveniments, admet que quan parlen d’influencers li pregunten a ella. Ha estat als Grammy llatins convidada per la plataforma i a principis d’abril viatjarà a Amsterdam a la Vidcon, el festival de valors del vídeo que aquest any dedica un apartat als 'musers'