NOU SALT A LA TANCA

Mig centenar d'immigrants arriben al CETI de Melilla

Durant tota la matinada unes 800 persones han intentat saltar la tanca per accedir a la Ciutat Autònoma

Dos immigrants s’abracen a l’arribar al CETI de Melilla, aquest dimecres, després de saltar la tanca.

Dos immigrants s’abracen a l’arribar al CETI de Melilla, aquest dimecres, després de saltar la tanca. / REUTERS / STRINGER

1
Es llegeix en minuts

Mig centenar d'immigrants han aconseguit accedir al Centre d'Estada Temporal d'Immigrants (CETI) de Melilla després de protagonitzar a les sis hores tocades d'aquest dimecres un nou assalt a la tanca en què han participat diversos centenars de persones, segons fonts de l'associació Prodein.

Segons fonts policials, durant tota la matinada s'han vist immigrants intentant entrar a Melilla en diferents grups, formats per unes 800 persones. L'helicòpter de la Guàrdia Civil està sobrevolant el perímetre fronterer, sobretot a la zona pròxima al punt de Farhana, on diversos immigrants han aconseguit enfilar-se a la tanca.

El succés s'ha produït l'endemà del salt registrat dimarts, en què van participar prop de dos centenars de persones d'origen subsaharià, i un total de 102 van aconseguir entrar a la Ciutat Autònoma.

Notícies relacionades

Aquest últim accés s'ha produït a la zona de la tanca pròxima al turó de Palma Santa, un lloc molt pròxim a la ubicació del CETI. Tots han arribat al centre en bon estat, segons les mateixes fonts.

Al llarg del 2014, any rècord en matèria migratòria a Melilla, al voltant de 5.000 immigrants han entrat a la Ciutat Autònoma, i al voltant de 2.100 ho han fet a través de la tanca perimetral.

Temes:

Melilla