SETMANA DE LA CIÈNCIA A SANTA COLOMA

Tallers de cuina i degustacions a Santa Coloma per la Setmana de la Ciència

La ciutat s'afegeix a les activitats organitzades per la Generalitat per impulsar la divulgació científica

La festa ExpAliments de la Setmana de la Ciència de 2013.

La festa ExpAliments de la Setmana de la Ciència de 2013. / UNIVERSITAT DE BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El turisme sostenible és, aquest any, el tema central de la celebració de la Setmana de la Ciència. Amb aquest motiu, Santa Coloma de Gramenet se suma, fins al 19 de novembre, a les localitats que participen en la iniciativa organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. 

Tallers de cuina, degustacions, maridatges de vi, sessions d'astronomia i exposicions són algunes de les activitats que tindran lloc en el marc d'aquest acte. Entre les múltiples propostes, hi haurà opcions familiars i per a tots els públics.

L'objectiu dels actes és sensibilitzar els ajuntaments i els ciutadans dels efectes positius del turisme sostenible, arran de la celebració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per les Nacions Unides.

A més, la Setmana de la Ciència de la localitat de l'àrea metropolitana de Barcelona forma part del projecte "Santa Coloma, ciutat universitària".

Mitjançant aquest pla, l'Ajuntament i les institucions universitàries intenten acostar la universitat a la ciutadania amb activitats al llarg de tot l'any. Un dels seus actors principals és el Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona, ubicat a la localitat.

Notícies relacionades

D'aquesta manera, la ciutat del Barcelonès s'inclou als municipis que fan actes relacionats amb l'Any Internacional del Turisme Sostenible, els punts clau del qual són la voluntat de produir un creixement econòmic sostenible; la inclusió social, l'ocupació i la reducció de la pobresa; l'ús eficient dels recursos naturals; el respecte als valors culturals, la diversitat i el patrimoni; i la comprensió, la pau i la seguretat.  

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet

Temes:

Gastronomia