Reforestació

La Diputació de Barcelona atorga 50.000 euros a Sabadell pel temporal de 2014

La dotació es destinarà a finançar les plantades realitzades aquest any i les previstes per a 2017

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / SABADELL

La Diputació de Barcelona atorga una ajuda de 50.000 euros a l'Ajuntament de Sabadell per a fer front als efectes del temporal de vent i aigua que hi va haver, especialment al Vallès Occidental, el 9 de desembre de 2014.

Aquesta dotació econòmica es destinarà al bosc de Can Deu de la localitat i servirà per finançar les plantades realitzades entre el 2016 i les previstes per a 2017, el manteniment de les zones reforestades i les millores en la senyalització dels itineraris, segons assegura el Consistori. Es tracten de tasques que estan portant a terme la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, propietària de l'espai.

El tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, anuncia la intenció d'impulsar "un espai de treball conjunt", amb el propietari, l'oposició i els veïns de la plataforma en defensa del bosc de Can Deu, per fer un seguiment de l'estat i reflexionar sobre el seu futur.

Notícies relacionades

El consistori, per la seva banda, ha fet dues plantades escolars, una a Sant Julià d'Altaura i una altra a Castellarnau, i n'hi ha una altra programada per a desembre al bosc de la Salut.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Temporals