Santi Vila, nou director d'Aigües de Banyoles

L'exconseller troba una nova feina dos mesos i mig després de deixar el Govern

zentauroepp40569786 barcelona  17 10 2017   el conseller santi vila antes de la 171031100010

zentauroepp40569786 barcelona 17 10 2017 el conseller santi vila antes de la 171031100010 / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos mesos i mig després de dimitir del Govern català, Santi Vila ja ha trobat una nova feina. L'exconseller d'Empresa i Coneixement, que va dimitir del seu càrrec el 26 d'octubre, és el nou director d'Aigües de Banyoles. L'entitat ho ha anunciat en un comunicat a la seva web

L'exconseller Santi Vila havia anunciat dilluns a RAC1 que s'havia incorporat al sector privat com a director general d'una empresa de serveis, encara que no descarta seguir en política i postular-se com a alcaldable per Barcelona.

En declaracions a RAC1, Vila, que és doctor en Història des del 2017, va recordar que aquest any haurà d'afrontar la causa judicial pel procés sobiranista, pel qual haurà d'"assumir responsabilitats i, per tant, pagar les factures".

"Mentrestant, tinc la sort que ja em puc incorporar al món privat, en una empresa on espero ser-los molt útil i, a la vegada, intentaré reprendre molt aviat la meva activitat acadèmica i tornar a donar classes" com a professor universitari, va explicar sense esmentar el nom de la seva nova empresa.

Notícies relacionades

Malgrat que el PDECat li va obrir expedient per les seves declaracions desmarcant-se del procés independentista poc després d'haver dimitit com a conseller en desacord amb la declaració unilateral d'independència, Vila no descarta postular-se com a candidat a l'alcaldia de Barcelona.

En les últimes setmanes, Vila s'ha dedicat a escriure un llibre amb el títol D'herois i traïdors, que es publicarà al març i que aborda els esdeveniments viscuts els últims mesos.