L'alcalde d'Alcorcón acusa Colau d'"aplanar el recorregut dels assassins"

David Pérez critica l'alcaldessa de Barcelona per no posar pilons a la Rambla

zentauroepp39767822 david p rez garc a  pp  alcalde de alcorcon foto ayuntamient170822150707

zentauroepp39767822 david p rez garc a pp alcalde de alcorcon foto ayuntamient170822150707

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'alcalde d'Alcorcón, el popular David Pérez, ha tornat a oferir una altra mostra de la seva peculiar manera de pensar. En un apunt al seu perfil de Twitter, Pérez, que també és diputat a l'Assemblea de Madrid i secretari executiu del PP d'aquesta comunitat, ha acusat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'"aplanar el recorregut dels assassins" que van cometre l'atemptat de dijous passat a la Rambla.

Segons ell, Colau hauria d'haver col·locat pilons a l'artèria barcelonina, tal com va recomanar el Ministeri de l'Interior als ajuntaments després de l'atemptat de Berlín del mes de desembre.

Notícies relacionades

"¿Algú em pot explicar de què riu aquesta senyora, després de no haver posat els pilons, i haver aplanat el recorregut als assassins?", ha manifestat Pérez a través d'un tuit, en al·lusió a unes fotografies de l'ofrena floral protagonitzada pels Reis, el president de la Generalitat i l'alcaldessa de Barcelona, que va tenir lloc al mosaic de Joan Miró dissabte passat, en què Colau apareix somrient.

Pérez ja va protagonitzar una agra polèmica el mes de novembre passat quan es va referir a les feministes com a "dones frustrades, rabioses i fracassades com a persones". Unes paraules per les quals es va veure obligat a demanar disculpes després que fins i tot la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentescritiqués les seves paraules.