POLÈMICA A TWITTER

El contraatac de Toni Cantó contra Rufián: un tonto útil sense escrúpols

"Si no existissin tontos útils sense escrúpols com Rufián, els terroristes estarien fora de les institucions", diu

Nou episodi en la seva mala relació digital

Toni Cantó. 

Toni Cantó.  / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Madrid

El diputat de Ciutadans Toni Cantó ha explotat contra Gabriel Rufián, aforat d'ERC. "Si no existissin tontos útils sense escrúpols com Rufián, els terroristes estarien fora de les institucions", ha tuitejat aquest dijous l'aforat del partit de Rivera, que ha acompanyat el seu missatge amb una foto de Rufián al costat del líder de l'esquerra 'abertzale' Arnaldo Otegi.

Cantó reaccionava així davant una acusació del català a la mateixa xarxa social. "Si no es fundessin nous partits Girauta i Cantó s'extingirien", afirmava Rufián, paraules que han desfermat la ira de Cantó.

Notícies relacionades

La relació digital entre els dos parlamentaris sempre ha sigut tensa. Aquesta mateixa setmana, Rufián deixava un agre encàrrec a Cantó mentre es mofava del cantant Miguel Bosé per un tuit sobre Nicolás Maduro i Leopoldo López.

De fet, no és la primera vegada que Rufián recorda que Cantó va militar abans a UPD. No és la primera vegada que Cantó es veu exposat a les xarxes socials, ni tampoc és la primera vegada que és Rufián qui el deixa en evidència. El diputat d'ERC va aprofitar el Dia Mundial del Reciclatge per publicar una foto de l'actor fent referència als seus canvis de partit.