El PSC demana més explicacions a Mas pel 3%

"No és un atac a l'independentisme, són acusacions que concerneixen exclusivament CDC", recorda Illa

 

  / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les explicacions d'Artur Mas no convencen el PSC. Els socialistes les consideren "insuficients" davant la gravetat dels fets i per això denuncien que l'expresident de la Generalitat i responsable de CDC en l'època en què s'investiga un suposat finançament irregular no pot fugir d'estudi darrere de l'estelada. 

Notícies relacionades

"Després de les gravíssimes informacions de finançament irregular de CDC, són inexcusables les explicacions del seu màxim responsable llavors, Artur Mas. Això no és un atac a l'independentisme, són acusacions que concerneixen exclusivament CDC", ha sentenciat Salvador Illa en la roda de premsa posterior a la reunió de l'executiva del partit. En la seva intervenció ha lamentat el judici a l'exconseller Francesc Homs, reiterant que el judici del 9-N és un demostració del "fracàs de la política". "Els problemes polítics es resolen fent política, no als tribunals".

El secretari d'organització no ha volgut entrar a valora el fet que l'ajuntament de Sant Just Desvern, amb el socialista Josep Perpinyà al capdavant, hagi decidit sumar-se al Pacte Nacional pel Referèndum. Després d'assenyalar que no havien parlat ni tenien previst parlar amb l'alcalde d'aquest tema, ha reiterat que aquesta via no és la que marca el partit. "La nostra posició segueix sent l'acord de Granada es voti el que es voti en un ajuntament".