EL 'CAS CAMARGA'

Camacho se sotmet avui a les preguntes de la 'comissió Pujol'

També estan citats José Zaragoza, Victoria Álvarez i el director de Método 3

1
Es llegeix en minuts
R. J. / BARCELONA

Algun detall però poques novetats. La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, se sotmet avui a les preguntes de la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i altres pràctiques de corrupció política, que abordarà en una maratoniana sessió el 'cas Camarga', el que podria considerar-se com el desencadenant del 'cas Pujol'David Fernàndez (CUP) no presideix la comissió aquest divendres per "motius personals", i el substitueix, en primer lloc, Lluís Corominas (CiU). Després, s'aniran alternant altres membres de la comissió per presidir-la.

La gravació a càrrec de l'agència Método 3 d'una conversa de la dirigent del PP amb María Victoria Álvarez, exparella de Jordi Pujol Ferrusola, va donar pas a una agra polèmica sobre espionatge polític i moltes de les informacions que es van intercanviar en aquella conversa van acabar arribant a judici i esquitxant de ple la família de l'expresident, que el juliol de l'any passat va confessar l'existència de fons ocults a Andorra. Les compareixences es poden seguir des de les 09.00 hores en directe a la web d'EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

¿Per què Camacho no va denunciar el que li havia explicat Álvarez el 2010?   ¿Ella estava al darrere d'aquella operació? Aquestes seran dues de les preguntes clau de la jornada al Parlament, on és molt probable que la líder del PPC carregui contra els diputats per haver escoltat una cinta de la suposada gravació que va entregar Pujol fill i defensi que l'única versió que segur que no està manipulada és al jutjat.

Després de Camacho, que ahir a la nit continuava preparant la seva intervenció, hi compareixeran l'exgerent del PSC Lluïsa Bruguer; Victoria Álvarez; el director de Método 3, Francisco Marco, i l'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza, a qui es va atribuir l'encàrrec de la gravació de La Camarga.