L'11 DE NOVEMBRE

Parets celebra les seves primeres Jornades científiques sobre biologia evolutiva, amfibis i rèptils

L'Escola de la Natura acollirà aquestes xerrades emmarcades en la programació de tardor del centre

L’espècie de granota de la troballa.

L’espècie de granota de la troballa.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'11 de novembre, a partir de les 10 h, l'Escola de la Natura de Parets acollirà les primeres Jornades científiques sobre biologia evolutiva, amfibis i rèptils, emmarcades en la programació de tardor del centre.

Durant les jornades, organitzades en col·laboració amb l'Associació Grup d'Investigació de l'Escola de la Natura (GRENP) i l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE-CSIC), s'ensenyarà a treballar, de manera senzilla i didàctica, en la resolució de casos reals, utilitzant eines com les seqüències d'ADN, i en la conservació de rèptils i amfibis.

Al matí també es farà la presentació de la GRENP, entitat que s'ha creat recentment.

Fauna de rèptils i amfibis de Parets

A més, s'oferirà l'oportunitat de conèixer la interessant fauna de rèptils i amfibis de Parets del Vallès i fer una sortida nocturna d'observació. El preu per assistir a les jornades és de 8 euros i cal fer la inscripció prèvia a l'Escola de la Natura.

Pel que fa a programació de tardor del col·legi, aquest any s'inclou una xerrada sobre la presència d'espècies exòtiques invasores a Parets, i la sortida d'observació nocturna 'El camí de les salamandres', que es durà a terme els dies 15 i 22 de novembre.

Prevenció de residus

Entre els dies 18 i 26 de novembre, l'escola també se sumarà a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb diferents activitats que es duran a terme als centres escolars del municipi.

Notícies relacionades

El dia 24 de novembre, a més, s'ha previst una sessió de planetari.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA