ACCIDENT

Deu vehicles col·lisionen a la C-17 a l'altura de Parets

Va haver-hi dos xocs en el mateix punt, un de quatre vehicles i un altre de sis, que s'han perseguit

Trànsit a la C-17, en una imatge d’arxiu.

Trànsit a la C-17, en una imatge d’arxiu. / JOSEP GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de deu vehicles s'han vist implicats en un xoc múltiple aquest divendres a la tarda a la C-17 a l'altura de Parets del Vallès. El xoc es va produir cap a les 15.45 h en el km 16 de la via en sentit Granollers, quan un grup de sis vehicles s'han perseguit i un altre grup de quatre, també.

Segons el Servei Català de Trànsit, un xoc en cadena ha afectat fins a deu vehicles. Han sigut dues col·lisions en el mateix punt, una de quatre vehicles i una altra de sis, que s'han perseguit.

En l'accident hi ha hagut quatre persones ferides de caràcter menys greu. Dos han sigut traslladades a l'Hospital General de Granollers i dos més a l'Hospital de Mollet. Han acudit al lloc dels fets diverses dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del SEM i dues patrulles dels Mossos.

Carril de la C-17 tallat

Durant unes dues hores ha quedat tallat un carril de circulació per la C-17 en sentit nord, i s'han generat fins a quatre quilòmetres de cues.

Notícies relacionades

D'altra banda, un altre accident s'ha registrat aquest migdia del divendres a la C-17, en aquest cas a l'altura de Mollet, en sentit Barcelona. L'avís del xoc es va produir a les 14.10 h, i s'han vist implicats dos vehicles. No consta que hi hagi cap ferit. En aquest cas també s'han generat cues de diversos quilòmetres a l'autovia.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA