Un pintor de Parets, premiat amb la medalla d'or del Fòrum Europa 2001

Luís Navarro Castillo ha estat premiat amb el guardó internacional per la seva trajectòria artística

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

L'artista de Parets del Valès Luís Navarro Castillo ha estat una de les personalitats escollides enguany com a guardonat amb la medalla d'or del Fòrum Europa 2001.

Aquesta medalla es concedeix a persones, presidents d'institucions, empresaris, polítics, metges, docents, personalitats de la societat civil i representants del món cultural, en reconeixement a la seva trajectòria professional.

A PARETS DES DE FA 10 ANYS

Luis Navarro va néixer a Barcelona fa 53 anys i fa 10 que es va establir definitivament a Parets del Vallès. És pintor de vocació i ha exposat a diferents ciutats, com Roma, Dubai, Marbella, Barcelona o Abu Dhabi.

Navarro també col·labora amb el seu art en diferents causes de caràcter solidari i social, com la lluita contra el càncer, contra el maltractament i la violència masclista o a favor dels drets de les dones àrabs.

LUÍS DEL OLMO LA VA OBTENIR

El Foro Europa 2001 va ser creat el 1996 per José Luis Salaverría Palanca, actual president de l'entitat. Aquesta institució, per la seva antiguitat, ponents, premiats i assistents a l'acte de lliurament de medalles és considerada com un dels fòrums de debat de més prestigi a Espanya i l'únic amb presència a tot Europa, on té un elevat reconeixement.

D'entre les personalitats destacades que han rebut la medalla es troben noms de la rellevància de Rosa Clara, Joan Laporta, el doctor Barraquer, els periodistes Luís del Olmo i Teresa Viejo o l'escriptora Carmen Posadas.

Notícies relacionades

L'acte d'entrega tindrà lloc aquest divendres, 21 de juliol, durant un sopar de gala que se celebrarà a l'hotel The Westin Palace de Madrid.

Més notícies de Parets

Temes:

Art