DOL A LA MÚSICA

Dolores O'Riordan havia de gravar aquest dimarts una versió de 'Zombie'

La cantant de The Cranberries tenia previst afegir la seva veu a una nova gravació de l'emblemàtica cançó a càrrec del grup de rock nord-americà Bad Wolves

zentauroepp34245288 barcelona  11 06 2016  festival jardins de pedralbes  concie170206164510

zentauroepp34245288 barcelona 11 06 2016 festival jardins de pedralbes concie170206164510 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

La cantant irlandesa Dolores O'Riordan, líder de The Cranberries, que va morir dilluns, tenia previst gravar aquest dimarts la veu del clàssic tema Zombie amb la banda de rock Bad Wolves, ha revelat el grup nord-americà. En un missatge penjat al seu perfil de Facebook, els integrants de Bad Wolves han declarat "tenir el cor trencat" per la mort de l'artista de Limerick (sud-oest d'Irlanda).

O'Riordan va ser trobada sense vida dilluns al matí a la seva habitació d'un hotel de Londres, on s'estava des de feia diversos dies per participar en "una breu sessió de gravació", segons ha informat el seu representant.

El cantant de Bad Wolves, Tommy Vext, ha explicat a la xarxa social que a O'Riordan li va agradar molt la versió que van fer de Zombie,Zombie i per això va accedir a afegir la seva veu a una nova gravació d'una de les cançons més emblemàtiques de The Cranberries.

"Zombie és un tema increïblement personal, i encara que nosaltres som una banda de rock dur, sempre hem sentit la cruesa i honestedat que ella projectava sobre l'escenari i en les seves gravacions, cosa a la qual qualsevol banda ha d'aspirar, independentment del gènere", ha assenyalat Vext. "Quan vam saber que li va agradar la nostra versió i que la volia cantar, aquest és el millor compliment que una banda nova, o qualsevol banda, pot rebre", ha afegit el vocalista de Bad Wolves.

El productor musical Dan Waite, amic personal de Dolores O'Riordan, també ha rendit un homenatge a l'artista irlandesa. Segons la Policia britànica, la mort sobtada de la cantant encara és "inexplicable".

Notícies relacionades

Waite ha dit que Dolores li va deixar un missatge diumenge a la nit i que semblava que estigués "plena de vida", alhora que confessava "quant li agradava la versió de Zombie de Bad Wolves".

"Feia broma i tenia moltes ganes de veure'm a mi i a la meva dona aquesta setmana. La notícia de la seva mort és devastadora i els meus pensaments estan amb Don (Burton), el seu exmarit, els seus fills i la seva mare", ha afegit Waite. 

Temes:

Música