'el dorado world tour'

Shakira reprendrà la seva gira després de suspendre-la per malaltia

L'artista colombiana, que va patir una hemorràgia en les cordes vocals, actuarà a Barcelona el 6 i 7 de juliol

Colombian singer Shakira performs during the 2014 Echo Music Awards in Berlin March 27, 2014. Established in 1992, the German Phonographic Academy honours national and international artists with the Echo German music prize.                          REUTERS/Johannes Eisele/Pool (GERMANY  - Tags: ENTERTAINMENT)

Colombian singer Shakira performs during the 2014 Echo Music Awards in Berlin March 27, 2014. Established in 1992, the German Phonographic Academy honours national and international artists with the Echo German music prize. REUTERS/Johannes Eisele/Pool (GERMANY - Tags: ENTERTAINMENT) / POOL (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

L'artista colombiana Shakira reprendrà el 2018 la seva gira 'El Dorado World Tour' i actuarà els dies 30 de juny a Bilbao, 1 de juliol a la Corunya, 3 de juliol a Madrid i el 6 i 7 de juliol a Barcelona, després de suspendre els concerts anunciats en aquestes ciutats per una hemorràgia a les cordes vocals.

Notícies relacionades

Segons ha assenyalat aquest dimecres en una nota la promotora de l'artista a Espanya, les entrades adquirides prèviament per als concerts inicialment previstos els dies 17 de novembre a Bilbao, 19 de novembre a Madrid, 23 de novembre a la Corunya i 25 i 26 de novembre a Barcelona seran vàlides per a les noves dates. Des d'avui i fins al 17 de gener es podrà tornar les entrades a través dels punts de venda oficials on van ser adquirides. Segons la mateixa font, "han sigut moments difícils per a Shakira, però està en camí de recuperar la veu completament".

Els metges han diagnosticat que necessita treballar els pròxims mesos en la recuperació de les cordes vocals perquè estiguin en bones condicions per a la gira. Segons la promotora, l'artista està "decebuda" per no poder-se presentar al gener "com estava programat", però està "contenta" de poder tornar als escenaris a l'estiu. A més, està "agraïda per la lleialtat, la paciència i el suport" mostrats pels seus seguidors.