OBITUARI

Mor als 21 anys el raper novaiorquès Lil Peep

Jove promesa del rap, el músic podria haver mort per una sobredosi de droga, segons 'The Guardian'

zentauroepp40965309 rapper lil peep dies aged 21 of suspected overdose paris  fr171116164126

zentauroepp40965309 rapper lil peep dies aged 21 of suspected overdose paris fr171116164126 / Jacopo Raule

1
Es llegeix en minuts

El raper novaiorquès Lil Peep, considerat una promesa d'aquest gènere i autor de vídeos que han aconseguit milions de reproduccions per internet, va morir aquest dimecres a la nit als 21 anys, han informat aquest dijous els mitjans locals.

Un representant del raper va confirmar la notícia a la revista Rolling Stone, però no va especificar la causa de la mort de Lil Peep, encara que el diari britànic The Guardian va assegurar que se sospita que s'hagi degut a una sobredosi de droga.

"Feia un any que esperava aquesta trucada", ha assegurat al seu compte de Twitter el representant de l'artista, Chase Ortega.

Sorgit de l''underground' d'internet

Lil Peep, que es deia en realitat Gustav Åhr, va néixer l'1 de novembre de 1996 a Long Island (Nova York), es va mudar posteriorment a Long Beach (Califòrnia) i, segons els experts del món del rap, tenia al davant una prometedora carrera després d'haver sorgit dels ambients underground d'internet.

El desembre del 2015 va debutar a internet amb la seva col·lecció de mescles Lil Peep Part One i des d'aleshores va seguir publicant altres treballs a la xarxa, fins que l'agost d'aquest any va treure el seu primer àlbum comercial, Come over when you're sober, Pt. 1.

Notícies relacionades

El seu estil característic d'emo rap, que combinava elements de neopunk amb pop oníric, i amb lletres fosques i expressives acompanyades de guitarres lànguides, va fer que anés guanyant fama en l'escena rapera.

"Tinc la sensació que no seré aquí l'any que ve", cantava ja el 2015 al seu tema The way I see things, corresponent al seu primer treball digital.