ENSURT A FRANÇA

Una falsa alarma evacua durant uns minuts part del festival de Cannes

38521484 60

38521484 60 / ALBERTO PIZZOLI (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Una falsa alarma ha obligat aquest dissabte a evacuar part del Palau on se celebra el festival de cine de Cannes (França), minuts abans que comencés una de les projeccions de la competició oficial.

Les persones que estaven esperant per a la sessió de les 19.30 de 'Le Redoutable', de Michel Hazanavicius, van ser traslladades en un primer moment a la planta menys u de l'edifici i posteriorment tretes al carrer.

Els agents van penetrar a l'interior amb gossos, mentre entre els presents, segons va poder comprovar EFE, s'especulava que havien sigut mobilitzats per una motxilla sospitosa.

Les persones que eren al carrer, per la seva part, van ser allunyades del Palau, a la part superior del qual es va mantenir en tot moment l'activitat sense incidències.

Notícies relacionades

Passats uns 15 minuts, el festival va permetre al públic entrar de nou al Palau, ubicat en un extrem del passeig marítim de la ciutat francesa.

França es troba en estat d'emergència des dels atemptats gihadistes del novembre del 2015 i les mesures de seguretat durant el certamen s'han extremat a causa de l'elevat nivell d'amenaça sobre el país.