CAMPANYA MEDITERRÀNIAMENT

Peter Dinklage protagonitzarà el nou curt d'Estrella Damm, que dirigirà Raúl Arévalo

El popular Tyrion Lannister de 'Joc de trons' relleva Jean Reno com a principal intèrpret internacional del curtmetratge

 

 

1
Es llegeix en minuts

Peter Dinklage, el popular Tyrion Lannister de la sèrie ‘Joc de trons’, serà el protagonista del pròxim curtmetratge d'Estrella Damm a les ordres del director Raúl Arévalomillor director novell en l'última edició dels premis Goya, que compta amb Oriol Villar com a director creatiu. En les pròximes setmanes es faran públics la resta d'actors del nou curt.

Notícies relacionades

Dinklage se suma a la llista d'actors internacionals que, com Jean Reno Dakota Johnson, han protagonitzat els últims curts de la cervesera per a la seva campanya ‘Mediterràniament’. Dinklage compta amb una dilatada carrera al cine, el teatre i la televisió, encara que ha sigut pel seu paper com a Tyrion Lannister a ‘Joc de trons’ que ha aconseguit dos premis Emmy i un Globus d'Or.

Raúl Arévalo, per la seva banda, relleva Alejandro Amenábar (‘Vale’) i Alberto Rodríguez (‘Las pequeñas cosas’), en el que serà el tercer curtmetratge de la saga ‘Mediterràniament’. L'actor i director ha rebut recentment un premi Goya a la millor direcció novella per ‘Tarde para la ira’, que també va ser guardonada en els apartats de millor pel·lícula i millor guió original.