MÚSICA PERIÓDICO

Los Secretos oferiran un concert a Barcelona per presentar el seu documental

El grup actuarà a l'Auditori Nacional el 28 de març

Les entrades ja estan disponibles a la taquilla on line d'EL PERIÓDICO

los-secretos

los-secretos / MARTA PICH

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Los Secretos desvelaran a principis del 2017 un dels seus projectes més esperats, el documental Una vida a tu lado. I per presentarlo a Barcelona oferiran un concert a l’Auditori presentat per EL PERIÓDICO. Serà el 28 de març a les nou del vespre i les entrades ja estan a la venda en exclusiva a la taquilla on line d’aquest diari (entradas.elperiodico.com).

La cinta Una vida a tu lado, dirigida pel músic i amic de la banda Chema Vargas, recorre el dia a dia i la trajectòria de Los Secretos i compta amb la participació d’altres artistes, com Joaquín Sabina i David Summers. Amb motiu de l’estrena, el grup torna a Barcelona per oferir un concert sorprenent. En aquesta ocasió, la banda interpretarà un repertori en què tornaran a sonar, juntament amb els seus grans èxits, algunes de les seves millors cançons amagades, aquells temes que els fans anhelen i que fa molt temps que no s’han escoltat en directe.

De manera paral·lela al documental, l’actuació d’aquella nit rememorarà gairebé 40 anys de cançons que han escrit la banda sonora de diverses generacions.

DE 30 A 35 EUROS

Notícies relacionades

El preu de les entrades per a aquest concert, que s’inclou dins del cicle d’actuacions sota el segell Música Periódico, oscil·la entre els 30 i els 35 euros. La venda és exclusiva a través de la taquilla on line del diari. Els subscriptors d’EL PERIÓDICO compten, com és habitual, amb un descompte comprant les entrades a través del club del subscriptor (www.tresc.cat).

entradas.elperiodico.com i el club TRESC són els dos únics punts de venda oficials per adquirir localitats per a aquest concert. Qualsevol compra realitzada fora d’aquests portals pot implicar recàrrecs excessius o problemes a l’hora de rebre el comprovant de compra o fins i tot les mateixes entrades, i per això es recomana llegir sempre detingudament les condicions de venda.