CONCERT D'EL PERIÓDICO

Motis i Chamorro porten el seu swing a l'Auditori

La parella actuarà el 5 de juny amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra

Les entrades ja estan disponibles a la taquilla 'on line' del diari

rtapounet33169917 32  festival narciso yepes concert d andrea motis 160314112503

rtapounet33169917 32 festival narciso yepes concert d andrea motis 160314112503

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Andrea Motis i Joan Chamorro, acompanyats per l'Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), ompliran de jazz, swing i bossa nova l'Auditori el pròxim 5 de juny. El saxofonista i la cantant han iniciat un projecte musical en què la incorporació del grup orquestral s'afegeix a la seva depurada interpretació per servir els grans temes clàssics d'autors com Duke Ellington, Walter Donaldson o Johnny Green en el format original ideat pels seus creadors.

El concert està presentat i produït per EL PERIÓDICO, en col·laboració amb TemProductions. El preu de les entrades oscil·la entre els 18 euros de les més econòmiques fins als 36 de les localitats de platea. La taquilla 'on line' del diari, entrades.elperiodico.com, és el punt exclusiu de venda a través d'internet. Els subscriptors del diari poden disfrutar d'un descompte del 10% comprant a través del TRESC, el club dels subscriptors d'EL PERIÓDICO. També es poden adquirir localitats directament a les taquilles de l'Auditori.

DISC A NOVA YORK

Motis i Chamorro viatgen aquest mes a Nova York, on gravaran el seu nou disc amb el prestigiós segell Impulse, i reprenen la temporada al nostre país amb aquesta proposta fresca i suggerent que els portarà per diversos escenaris de Catalunya i Europa. El concert de l'Auditori serà la primera oportunitat de disfrutar del jove talent i la veu de Motis i de l'experimentat saxo de Chamorro situats al centre de l'ONCA. Tampoc no hi faltaran els membres de la banda que acompanya sempre la parella: Josep Traver (guitarra i cordes), Ignasi Terraza (piano), Esteve Pi (bateria) i David Mengual (contrabaix).

Notícies relacionades

L'orquestra andorrana, per la seva part, està considerada una de les formacions de corda més prestigioses d'Europa especialitzada en la interpretació de temes de jazz i swing. La combinació de les dues formacions permetrà, gràcies a aquesta iniciativa d'EL PERIÓDICO, disfrutar de temes com 'Sophisticated Lady', d'Ellington o 'Crazy He Calls Me', de Green en un marc dissenyat per a la música orquestral, l'Auditori de Barcelona.

Aquest concert se suma a la llarga llista d'esdeveniments organitzats i que presenta en exclusiva aquest diari, i que abracen estils molt diversos. L'agenda de concerts d'El Periódico inclou actualment l'actuacions de José Luis Perales (el 8 de juny al Palau de la Música), Marlango (el 24 d'abril a la Sala BARTS), Dúo Dinámico (el 2 d'octubre al Liceu) i David Duchovny (el 14 de maig a BARTS). Tots aquests concerts estan a la venda exclusivament a entrades.elperiodico.cat.