Ryan Gosling i Harrison Ford, cara a cara a 'Blade runner 2'

El protagonista de 'Drive' confirma la seva participació en la seqüela del clàssic de Ridley Scott, que s'estrenarà el 2017

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Confirmat. Ryan Gosling protagonitzarà 'Blade runner 2', la continuació de la mítica cinta de ciència-ficció del 1982 que estarà dirigida per Denis Villeneuve, autor de 'Sicario', estrenada fa tan sols uns dies.

Ha sigut el mateix Gosling qui, en una entrevista a 'Collider' amb motiu de l'estrena de 'The big short', ha confirmat la seva incorporació al projecte. En tot cas, l'actor va afirmar que no pot donar cap detall sobre la pel·lícula. "Porto un xip implantat i si us en explico alguna cosa més... explotarà", va dir entre rialles. Haurem d'esperar, doncs, per conèixer la resposta a la gran pregunta: ¿Gosling serà replicant?

El protagonista de 'Drive' se suma així a un repartiment que també comptarà amb Harrison Ford, el protagonista de la pel·lícula original que va dirigir ja fa gairebé 35 anys Ridley Scott. La presència de Ford comporta els seus dubtes, ja que la línia de pensament majoritari era que Rick Deckard, el policia que interpretava a 'Blade runner', era un replicant. En aquest cas, la presència d'un Ford envellit desmentiria que Deckard era androide.

El rodatge de la cinta està previst que comenci l'estiu que ve, amb Scott com a productor. El guió parteix d'una idea del mateix director de 'Mart' i Hampton Fancher, guionista de la pel·lícula original que també firma, juntament amb Michael Green ('Llanterna Verda', 'Alien: Coverant'), el llibret d'aquesta seqüela, que es desenvoluparà diverses dècades després de la primera entrega.

UN REPTE PER A VILLENEUVE

Fa tan sols unes setmanes el mateix Villeneuve va parlar del repte que suposa abordar el llegat de la pel·lícula original i de com fins i tot, quan ers va assabentar que Scott volia rodar una seqüela, va pensar que podria ser una mala decisió.

Notícies relacionades

"Quan em vaig assabentar que Ridley Scott volia fer una altra pel·lícula en l'univers 'Blade runner', en un primer moment la meva reacció va ser que és fantàstic, però pot ser una molt mala idea", afirma el director que es defineix com un dels "fans hardcore" del film "És una de les meves pel·lícules favorites de tots els temps. És una pel·lícula que està vinculada amb el meu amor i passió pel cine", sentencia.

Si es compleix el calendari previst, la nova pel·lícula de 'Blade runner' arribarà el 2017, 35 anys després de l'estrena de la llegendària cinta original i dos anys abans del temps en què transcorria la seva acció, aquell històric "novembre, 2019".