nou disc

Paolo Conte presenta 'Snob' al seu Asti natal

El cantautor italià suma 40 anys de carrera discogràfica amb la inspiració intacta

Paolo Conte presenta el vídeo ’Tropical’ del seu nou disc, ’Snob’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / ASTI

El cantautor italià Paolo Conte ha ofert una roda de premsa al seu Asti (Piemont) natal per parlar de la publicació, el dimarts 14 d'octubre a iTunes i una setmana després en format físic a Espanya, del seu nou disc d'estudi després de quatre anys, titulat 'Snob'. Un estimulant àlbum que presentarà a Barcelona l'11 de novembre a l'Auditori, programat pel Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona.

Notícies relacionades

El músic, un dels caps de cartell de la prestigiosa mostra, ha explicat que "aquest disc, més llarg del que és habitual (inclou 15 peces), ha estat com una fogonada". "I com em passa habitualment, el procés ha estat primer crear les músiques i després les lletres", amb tota la poètica i pinzellades surrealistes marca de la casa.

Conte ha admès que l'àlbum "sona molt fresc". Si bé ha assegurat que se sent molt lligat "a criteris estètics" que no pot oblidar. "Estic fortament lligat al que és modern, no al que és actual. El que és actual no té tanta força ni és tan revolucionari", ha subratllat l'autor de títols tan cèlebres com 'Azzurro', que va popularitzar Adriano Calentano, i 'Via con me' (l'encomanadissa peça que sona a l'anunci del perfum de Valentino).

Temes:

Paolo Conte