MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Bautista supera els 'magnífics' a Malàisia

El pilot d'Honda i Aleix Espargaró donen la sorpresa en el quart dia de test de la pretemporada a Sepang

Bautista, en els entrenaments de Kuala Lumpur.

Bautista, en els entrenaments de Kuala Lumpur. / AFP / MANAN VATSYAYANA

1
Es llegeix en minuts
EMILIO PÉREZ DE ROZAS / Barcelona

Cert, un segon més lent que el rècord establert fa dues setmanes per l'ara lesionat Marc Márquez (Honda, 1.59.533 minuts), que va fixar una nova marca en el traçat de Sepang (Malàisia), però l'espanyol Álvaro Bautista, conduint l'Honda privada de l'equip de l'italià Fausto Gresini, s'ha convertit avui en el principal protagonista del primer dia de la segona tanda d'entrenaments de la pretemporada de MotoGP, de la qual el campió de Cervera està absent després d'haver-se fracturat per dos llocs el peroné de la cama dreta la setmana passada.

Pol segueix creixent

Bautista, que ha parat el cronòmetre en 2.00.848 minuts, ha compartit protagonisme amb els germans Aleix Pol Espargaró, que tot i no pilotar les millors Yamaha del pàdoc han demostrat que es poden convertir aquest mateix any en la sorpresa de la temporada. Aleix, que ja va brillar darrere dels quatre 'magnífics' (MárquezValentino RossiJorge Lorenzo Dani Pedrosa) en la primera cita hivernal, ha quedat avui a només 52 centèsimes de segon de 'Bati', amb una Yamaha FTR 'Open', que no és com les autèntiques MotoGP.

I enganxadet a ell hi ha el seu germà 'Polyccio', que amb una Yamaha una mica millor però sense ser tampoc les que condueixen Rossi i Lorenzo, ha quedat a 0.151 segons dels dos primers. Aquesta ha estat la primera línia de la graella virtual d'aquest quart dia de pretemporada.

Sense arriscar-se

Notícies relacionades

La pista estava molt bruta i els pilots no s'han volgut arriscar gaire en aquest primer dia de test. Els tres 'magnífics' en lluita han preferit fer treball de camp i anar provant coses noves per forçar demà i demà passat.

El millor dels favorits ha estat Lorenzo (Yamaha), a 0.350 segons de Bautista, seguit de Pedrosa (Honda, a 0.312) i Rossi (Yamaha, a 0.501), que ha reconegut que estava molt content del seu entrenament.