En col·laboració amb

Barcelona comptarà amb més sales d'estudi i un mapa interactiu per consultar-ne l'ocupació

salas

salas

1
Es llegeix en minuts

Entre el 8 de maig i el 22 de juny, una trentena de sales d'estudis de Barcelona donaran servei als estudiants universitaris i de secundària que s'han de preparar per als exàmens finals i les proves d'accés a la universitat. Un mapa interactiu facilitarà l'ús de les sales mostrarant les que estan més a prop de la persona que utilitzi aquesta eina digital i indicant l'horari, les incidències, l'aforament i el nombre actualitzat de places ocupades en aquestes sales d'estudi.

Notícies relacionades

Durant l'època d'exàmens s'obriran tres sales d'estudis puntuals al Casal de la Gent Gran de Sant Martí, la Biblioteca Artur Martorell i el Casal de Joves Girapells. A més, s'ampliarà l'horari del cap de setmana de cinc sales més, que obriran els dissabtes de 10.00 a 21.00 hores i els diumenges de 9.00 a 21.00 hores (Biblioteca Sagrada FamíliaCentre Cívic UrgellBiblioteca Vapor Vell Biblioteca Vila de Gràcia). La Biblioteca Sagrada Família estarà oberta els dissabtes de 10.00 a 1.00 hores.

Per utilitzar les sales de manera més homogènia i evitar que hi hagi sales plenes i altres de pràcticament buides com en anys anteriors, s'ha creat una eina digital que permetrà saber en temps real quantes places lliures hi ha en cada espai. “Volem assegurar un repartiment equitatiu dels usos dels espais, ja que l'experiència ens demostra que molts estudiants no coneixen les sales més pròximes”, ha assenyalat la regidora de InfànciaJoventut i Persones GransCarmen Andrés.