Síria respon amb míssils antiaeris a les incursions israelianes

L'Exèrcit hebreu ha portat a terme dotzenes d'atacs en territori sirià per prevenir el contraban d'armes de Hezbol·là als rebels

 

  / AP

1
Es llegeix en minuts

L'Exèrcit israelià ha confirmat que ha abatut nombrosos míssils antiaeris llançats des de Síria mentre les seves forces estaven operant al país en guerra. Les sirenes han sonat als assentaments israelians a la vall del Jordà, a l'ocupada Cisjordània, i dos testimonis esmentats per l'agència Reuters han informat d'una explosió minuts més tard.

El comunicat de l'Exèrcit israelià ha indicat que un dels míssils ha sigut interceptat i l'explosió s'ha sentit a prop de Jerusalem, a desenes de milles, sense que no constin víctimes ni danys de consideració.

Notícies relacionades

"La Força Aèria Israeliana (IAF, per les seves sigles en anglès) ha localitzat diversos objectius a Síria i, des d'allà, s'han llançat diversos míssils antiaeris", diu el comunicat, que afegeix: "La IAF ha interceptat un dels míssils".

Israel ha portat a terme dotzenes d'atacs per prevenir el contraban d'armes propiciat pel grup libanès Hezbol·là, que està proveint d'armes els rebels.