tensa roda de premsa a nova york

Trump, a un periodista de la CNN: "Vosaltres doneu falses notícies"

El president electe dels EUA es nega a contestar a una pregunta del reporter Jim Acosta, de la CNN, a qui acusa de difondre mentides sobre la seva persona

Trump s’encara amb Jim Acosta de la CNN en la primera roda de premsa en sis mesos. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El president electe dels EUA, Donald Trump, s'ha negat a contestar a una pregunta d'un periodista de la CNN, Jim Acosta, en la seva primera conferència de premsa des que va guanyar l'elecció presidencial, el 8 de novembre.

En una tensa compareixença davant els mitjans, Trump ha negat la paraula a Acosta tot i la seva reiterada insistència, fins a acusar-lo de difondre notícies falses. "No, no li concediré cap pregunta. Vosaltres doneu notícies falses", li ha deixat anar, abans de donar la paraula a un altre informador.

Notícies relacionades

La conferència de premsa s'ha celebrat poques hores després que la CNN i altres mitjans revelessin que tant Trump com Obama van rebre la setmana passada informació classificada dels serveis d'intel·ligència, en què s'incloïen al·legacions no confirmades que l'espionatge rus disposa de material comprometedor sobre el president electe, així com d'informació sobre la seva vida personal i financera.

Després de l'inèdit altercat a la Trump Tower, on s'ha celebrat la roda de premsa, la CNN ha reiterat la seva informació sobre l'existència d'un informe de 35 pàgines preparat per a Trump i Obama, del qual no n'ha especificat el contingut "per no haver corroborat les al·legacions", i ha desafiat Trump a concretar les falsedats de què s'acusa la cadena.