CAS ESTRANY ENTRE LA FAMÍLIA REIAL

L'Aràbia Saudita executa un príncep per assassinat

Turki bin Sadud al-Kabir va ser declarat culpable de disparar i matar un ciutadà del seu país després d'una baralla

30-minuts

30-minuts

1
Es llegeix en minuts

Un príncep saudita va ser executat a Riad aquest dimarts després que un tribunal el declarés culpable de disparar i matar un ciutadà saudita, han informat mitjans oficials, en un estrany cas de condemna a mort d'un membre de la família reial.

El príncep Turki bin Saud al-Kabir va ser declarat culpable de disparar contra Adel al-Mohaimeed després d'una baralla, va declarar el ministre d'Interior saudita en un comunicat de l'agència estatal SPA.

En el comunicat no es va informar sobre com va ser executat el príncep, encara que la majoria de persones condemnades a mort a la rica monarquia del Pèrsic són decapitades amb una espasa.

Notícies relacionades

En rares ocasions s'han conegut execucions de membres de la família reial saudita. Un dels casos més destacats va ser el de Faissal bin Mussaid al-Saud, que va assassinar el seu oncle, el rei Faissal, el 1975.

La família reial saudita es calcula que està formada per diversos milers de membres. Els integrants d'aquesta família reben pagues mensuals, i els prínceps d'alt rang posseeixen una gran riquesa i poder polític, però només un reduït nombre d'ells ocupen càrrecs destacats al Govern.