Shakira, Juanes, Falcao, Carlos Vives... ¿Què han votat els famosos colombians?

fimedio32834516 gente la fundaci  de shakira i l obra social  la c160217184652

fimedio32834516 gente la fundaci de shakira i l obra social la c160217184652

1
Es llegeix en minuts

Artistes, esportistes, escriptors... Bona part de l''star system' colombià s'ha pronunciat abans i després del referèndum sobre l'acord de la pau amb les FARC. 

La majoria d'ells ho han fet expressant el seu suport al sí. Així, ha sigut en el cas de Shakira, la colombiana més internacional, que dies abans de la consulta va expressar el seu desig de pau. Recuperant versos de Machado -"Se hace camino al andar"- la intèrpret apostava per ""cementar" (sic) el camí de la pau".

El que s'ha mostrat més actiu en demanda del 'sí' ha sigut el cantant Juanes, que va escriure al seu compte de Twitter: "Per les víctimes, pagesos, soldats i policies caiguts en combat, pel (sic) els fills dels nostres fills, avui i sempre dic SÍ A LA PAU". I acompanyava el missatge amb una foto del certificat de votació.

El cantant Carlos Vives va ser, això sí, l'únic que ha reaccionat al resultat advers de la votació. L'intèrpret ha expressat la seva confiança que, malgrat el resultat, la pau tirarà endavant gràcies al compromís dels colombians. Ha acompanyat les seves paraules amb el 'hastag' #seremoscapaces.

Notícies relacionades

Alguns futbolistes també van expressar el seu suport al 'sí'. Va ser el cas del davanter Radamel Falcao, que va penjar una foto amb la llegenda: "Colombians: Demà és el gran dia. Ha arribat el moment pel qual retrem comptes als nostres fills, futures generacions i Déu per escollir entre la pau o la continuïtat de la guerra" 

Va cridar l'atenció en canvi el silenci mantingut per l'actriu Sofía Vergara i el futbolista James Rodríguez.