sessió gratuïta

Milers de ioguis saluden l'estiu a Times Square

14.000 persones van ocupar amb màrfegues el lloc més transitat de Nova York

Classe multitudinària de ioga a Times Square, a Nova York, dimecres.

Classe multitudinària de ioga a Times Square, a Nova York, dimecres. / Mark Lennihan (AP)

1
Es llegeix en minuts

La ciutat deNova York va organitzar una multitudinària classe deioga per donar la benvinguda a l'estiu. Els 32 graus centígrads que van caldejar la Gran Poma el primer dia de l'estació no van impedir que milers de persones s'apuntessin a una sessió de ioga gratuïta que es va organitzar a la famosa intersecció deTimes Square (per a sorpresa de tots els turistes que circulen pel cèntric punt).

"És la intersecció de tots els llocs, és la intersecció més gran de Nova York, centenars de persones passen per aquí i aquí hi ha els espectacles de Broadway, diferents persones amb diferents agendes, tots convergeixen en aquest lloc, i per això vam decidir que seria el lloc perfecte per provar la nostra teoria", va explicar Douglas Stewart, organitzador.

Aquest esdeveniment va formar part de les activitats culturals que des de fa 10 anys es porten a terme per celebrar elsolstici d'estiu.

Un moment de pau

Ment sobre la bogeria, el lema de la classe, al·ludia a la finalitat d'aconseguir un moment de pau enmig d'aquesta atrafegada metròpolis.

"És una gran manera d'elevar la teva ment i la bogeria perquè estem enmig d'un dels llocs més concorreguts dels Estats Units, tractant de fer una classe de ioga; és perfecte per al tema de l'esdeveniment", va dir Anurag Choudhury, un participant.

Modalitat Bikram

Notícies relacionades

En aquesta ocasió han triat Bikram ioga, una variant dissenyada perquè la pugui practicar qualsevol persona sense importar l'experiència, ni la salut ni l'edat que pugui tenir.

Times Square va ser ocupada per 1.500 màrfegues i en la sessió, que va començar al matí i va durar fins al vespre, hi van participar en total 14.000 entusiastes.