Gwyneth Paltrow s'associa amb el xef José Andrés

L'actriu és, amb altres empresaris, la nova inversora d'un dels restaurants que l'asturià té a Washington

Una imatge d’arxiu de l’actriu {Gyneth} Paltrow.

Una imatge d’arxiu de l’actriu {Gyneth} Paltrow.

1
Es llegeix en minuts

Gwyneth Paltrow ha decidit associar-se amb el seu amic, el xef asturià José Andrés en un dels seus nou negocis als Estats Units, el restaurant Beefsteak, que va obrir les portes en la primavera del 2015 a Washington.

Notícies relacionades

L'actriu és, junt amb diversos empresaris, la nova inversora de l'espai del famós cuiner. “Em va dir mig en broma, mig no que si necessitava nous inversors, l'avisés. Així que li vaig dir 'Gwynnie, ara és el moment”, explica Andrés al 'The Washington Post'.

José Andrés va obrir el 1993 el seu famós restaurant Jaleo a Washington. Ara, 23 anys després, és un dels impulsors de la cuina de tapes als EUA. És per això que compta amb la confiança d'estrelles com el raper MC Hammer, que també s'ha ofert a recolzar els seus futurs projectes. “Cada vegada que és a Washington, menja cinc vegades al dia al Beefsteak”, diu el cuiner. A més, Andrés col·labora amb l'hort ecològic de la Casa Blanca. No és casual que Paltrow aposti pel menjar del xef, ja que es declara fan de la cuina espanyola i té un portal (goop.com) on comparteix receptes saludables.