ADÉU AL MAL DE CAP

Austràlia obre la primera clínica per a la ressaca

Una clínica de Sydney ofereix un tractament intravenós per estar "fresc i llest" en mitja hora

29719353 59

29719353 59

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Amb la temporada de festes aquí mateix, les ressaques estan agafant presència en els nostres matins. La clínica 'Hangover clinic' és el primer centre del món especialitzat específicament en el tractament dels excessos deguts a l'alcohol. L'hospital va obrir les seves portes el 10 de desembre passat en una ciutat de Sydney, Surry Hills (Austràlia), i ja està sent tot un èxit.

El seu objectiu és tractar i buscar solució als efectes del consum d'alcohol. "Hem tingut moltes persones que deien: 'Ja no puc beure com ho feia abans. No em recupero igual que abans", assegura a la televisió neozelandesa 3 News  Max Petro, fundador de la clínica. "En a penes 30 minuts, t'aixecaràs del sofà fresc i llest per afrontar el dia: per sortir amb els teus amics, per a una ocasió especial o per fer front a una agenda plena de reunions", afegeix el fundador.

DIFERENTS REMEIS

Como es pot veure a la seva pàgina web, existeixen diferents teràpies a disposició dels ressacosos. La més econòmica ha sigut batejada com Impuls. Durant 30 minuts, el pacient rep un sèrum per via intravenosa que consisteix en la mescla d'un litre de una solució isotònica, vitamina B i C i, a escollir, un fàrmac per a les nàusees o per al mal de cap. La següent oferta es denomina Vigoritzant i, a més de la solució isotònica, inclou medicació per als dos símptomes més comuns: nàusees i mal de cap, vitamina B i C i l'administració d'oxigen. Per als més afectats per l'alcohol, la clínica ofereix el seu producte estrella, Resurrecció. Mig litre més de solució isotònica, tots els ingredients anteriors i un xut d'antioxidants durant una hora prometen tornar-te al teu estat natural.

Notícies relacionades

Aquests tractaments tenen uns preus de 92 euros (Impuls), 108 euros (Vigoritzant) i 200 (Resurrecció). A més, la clínica ofereix la possibilitat de regalar aquests súper tractaments a un amic, familiar o conegut i fins i tot, fer-ho en grups.

Alguns mitjans australians han criticat Petro per promoure la ingesta desmesurada d'alcohol, però ell ha volgut defensar la seva idea: "No venem alcohol ni se'n beu a les instal·lacions de la clínica. Nosaltres el que fem és assegurar-nos que la gent pugui continuar amb la seva rutina", ha assegurat.

Temes:

Austràlia