Embolic a la plaça de Catalunya per seguir la selecció espanyola

La convocatòria de 'Barcelona con la selección' s'ha fet sense el permís de l'ajuntament

plaza-catalunya

plaza-catalunya

1
Es llegeix en minuts

Alguns centenars de seguidors de la selecció espanyola de futbol s'han concentrat a la plaça Catalunya per seguir a través d'una pantalla gegant el partit de vuitens de final entre Espanya Itàlia.

La convocatòria, que s'havia realitzat a través de la plataforma ‘Barcelona con la selección’ i s'ha propagat a través de les xarxes socials, ha aconseguit el seu objectiu després que la guàrdia urbana prohibís, en primer terme, la instal·lació de la pantalla per la falta dels permisos necessaris.

A primera hora de la tarda, la policia municipal ha impedit la instal·lació de la pantalla, al·legant que els responsables de l'organització no comptaven amb els permisos pertinents. L'Ajuntament ha proposat als responsables de ‘Barcelona con la selección” la possibilitat d'organitzar l'acte a l'annex del Palau Sant Jordi, pagant un lloguer, una proposta que no ha prosperat.

Notícies relacionades

La situació ha creat alguns moments tensos, mentre els aficionats esperaven l'inici del partit, i s'han entonat càntics contra l'alcaldessa Ada Colau. “Colau dimissió” i “Colau, canalla, volem la pantalla” han sigut alguns dels eslògans corejats pels més exaltats.

Al final, l'organització ha aconseguit la instal·lació de la pantalla, emparant-se en un permís de reunió que els va concedir el departament d'interior de la Generalitat per portar a terme la concentració entre les 17 i les 20 hores.