LEVANTE CAPITAL

Recolzar les 'start-ups' és apostar per l'esforç, la il·lusió i el talent

L'esperit de les empreses emergents també està a l'ADN de Levante Capital Partners, que s'ha reinventat diverses vegades des de la seva creació el 1947

levante-capital

levante-capital

2
Es llegeix en minuts

Transformació digital innovació: dos conceptes molt en voga que quan s'ajunten ens porten a pensar inevitablement en futur. 

És indubtable que estem en una nova era, amb noves demandes, que al seu torn requereixen noves solucions i noves idees. Tots els sectors han de replantejar-se la seva estratègia i reenfocar el 'core business' per cobrir les necessitats del consumidor en una societat canviant i cada vegada més exigent. És en aquest context on neixen les 'start-ups', empreses de nova generació o de creació recent que emergeixen per cobrir aquestes necessitats aprofitar les oportunitats que els brinda el mercat.

Des de Levante Capital Partners creiem i apostem fermament per les 'start-ups'. I ho fem per diferents motius. Primer, perquè representen a la perfecció valors tan importants com la creativitat, el compromís, el talent, l'esforç i la il·lusió.

Un altre motiu fonamental per recolzar les 'start-ups' és pel seu esperit. I és que els orígens de Levante Capital Partners són molt semblants al que representa una 'start-up' actual. La firma global en què ens hem convertit, després de l'esforç de moltes generacions, s'ha anat reinventant al llarg dels anys, des de la nostra creació el 1947. Si ens remuntem als inicis, el nostre grup era totalment diferent de l'actual, dedicat a la compravenda de teixits i posteriorment a la producció pròpia de tèxtil -cotó principalment-. El 1970 vam decidir abandonar el negoci tèxtil, tornar-nos a reinventar, centrar els nostres esforços en el sector immobiliari i competir en un sector totalment nou i que passava moments difícils. El 2012 i després d'analitzar i intuir les necessitats del mercat, vam tornar a fer un gir empresarial: vam posar el focus en l'assessorament estratègic i vam convertir l'antic 'family-office' en una firma global d''advisory' i inversions. Aquest moviment empresarial ha suposat la creació de 5 unitats de negoci i gairebé 100 treballadors en els últims tres anys.

Des de Levante Capital Partners  estem orgullosos de premiar la millor 'start-up' i animem les empreses a apostar pel talent de proximitat

Notícies relacionades

Actualment el sector tecnològic i digital està en plena transformació dels models de negoci a nivell global, i per tant hem d'acceptar els nous hàbits de relació i deixar enrere les antigues formes de treballar, pensar, desplaçar-se o reunir-se. Les 'start-ups' estan revolucionant el mercat i la cultura en general, i són el motor de la nova societat. I des de Levante volem estar al seu costat i poder aprofitar conjuntament qualsevol oportunitat de canvi que es plantegi. Volem ser el seu 'partner' de confiança, sobretot per a aquelles que necessiten un assessor estratègic tant en el terreny operacional com en l'econòmic.

Així doncs, des de Levante Capital Partners estem orgullosos de poder patrocinar el premi Inicia a la millor 'start-up' i animem encaridament les empreses locals i nacionals a apostar pel talent de proximitat. Invertir en 'start-ups' és més que una aposta econòmica; és creure en una idea, és impulsar un negoci, és generar nous llocs de treball, és buscar el canvi.